dordeduca
0 evenimente in martie:
etc
  • home
  • evenimente
  • impresii
  • foto
  • news
  • dordeduca ical ics
  • twitter
  •  

Impresii
23 octombrie 2005 cinty

SB.DIRTJAM.2

Galerie Film cazare Harta Transport Comentarii
SB.DIRTJAM.2 s-a intamplat la Sibiu, in week end-ul 14-16 octombrie, in ciuda ploii care parerea sa se apuce serios de treaba, prin sprijinul Clubului Sportiv Freetime Sports, prin prezenta riderilor si ai prietenilor acestora, care nu s-au sfiit sa puna umarul la 'organizarea' fiecarui detaliu. Si va asigur ca nu a fost usor: pana tarziu in noapte s-a muncit la finisarea traseului si la ridicarea cortului… evident, in frig.



Va anuntasem evenimentul cu surle si trambite si s-a dovedit ca nu m-am inselat: este una dintre cele mai de calitate competitii de la noi. Traseul de exceptie, amenajat in Dumbrava, prezenta celor mai buni bikeri romani (MTB & BMX) ai momentului, cat si sustinerea generala oferita acestui eveniment au lansat SB.DIRTJAM.2 ca leader al competitiilor romanesti de MTB si BMX freestyle.

SB.DIRTJAM.2 i-a adus pe bikerii din tara in Dirtpark-ul din Dumbrava inca de vineri, 14 octombrie, cand a luat startul acestui eveniment cu antrenamentele oficiale si muzica.

Sambata, 15 octombrie, a inceput si competitia propriu-zisa, cu cele mai spectaculoase probe ale acestui eveniment: sesiunea de Dirt MTB vs BMX la Big Air si apoi la trails.



Competitia destul de stransa si traseul le-au solicitat rider-ilor multa energie si foarte multa dibacie tehnica. Mai mult, la SB.DIRTJAM.2 avut loc o premiera romaneasca: primul backflip pe BMX din Romania, scos de Danila din Sibiu, care si-a atras ovatiile entuziaste ale tuturor celor prezenti. "Uaauu, chiar a scos backflipu'!", murmurau spectatorii uimiti.

Castigatori
Dual BMX Pro
1. Daniel Kolcsar / 2. Rares Pantiru / 3. Traian Moldovan / 4. Nicolae Gligor
Dual MTB Pro
1. Sorin Parau / 2. Kelemen Arpad / 3. Ovidiu Seician / 4. Mihai Grecu.
Dual BMX Kids
1. Zsolt Okos / 2. Ovidiu Manisor - Daleru' / 3. Florin Falamas / 4. Flaviu Draghici
Dual MTB Kids
1. Vlad Cruduleci / 2. Ciprian Fusle / 3. Sorin Verza / 4. Vasile Gherman

Dirt - Best Line (Trails Session)
Cel mai bun 'line' la trails l-a avut Ova [Ovidiu Seicean - Sibiu - Explorer] cu un 180 drop in, urmat de un aerial to tabletop to footpleant to abubaca. Caius Riscuta [Timisoara - Mondo Style, Smith ptics, SM] s-a clasat pe locul al II-lea cu o combinatie buna si tehnica: aerial to flattie-tabletop; aerial to one-footed x-up; flattie to moto-whip. Iar locul al III-lea la trails i-a revenit lui Sorin Parau [Hateg - Salomon, Oakley] pentru urmatoarele trick-uri: x-up to no-footed can-can; tabletop to suicide no-hander; aerial to heelclicker

Dirt - Best Trick (Big Air Session)
'Best Trick' i-a revenit, ca la mai toate competitiile de MTB freestyle de la noi, Mihai Mos [Oradea - Ram Bikes, Sixsixone, Invert Clothing, H2O]. Mitzu s-a remarcat prin executia impecabila a mai multor trick-uri atat dificile act si tehnice: 360, backflip, suicide no-hander, barspin si chiar a incercat un trick neabordat pana acum in Romania: rodeo flip. Daniel Kolcsar [Sibiu - Freetime sports, Haro] a reusit primul backflip pe BMX din Romania, adjudecandu-si locul al II-lea. In afara reusitei spectaculoase a backflip-ului, Danila s-a dedat si la tabletop si one-hander one-footer . Locul III i-a revenit unui alt sibian, Ovidiu Seicean [Explorer], pentru urmatoarele trick-uri scoase: tabletop, nac-nac, no-footed can-can, superman, x-up one footer.

Dual
Competitiile de Dual MTB si Dual BMX ce au avut loc duminica, 16 octombrie, au fost impartite in doua categorii: Kid si Pro. La o atenta observare a componentei clasamentelor de Dual (atat Kid si Pro cat si MTB sau BMX) se evidentiaza suflarea puternica a bikerilor sibien, care au dominat podiumurile aproape in totalitate.

Concursul de Dual a fost cu siguranta mai greu decat Dirt-ul de sambata, privind atat prin prisma numarului mare de concurenti, cat si al efervescentului party de cu o seara in urma.

PS. Daca unii din termenii folositi nu va sunt intru totul familiari, dati o raita lamuritoare aici sau aici sau aici.

__________
Sponsori: Freestime sport, Haro Bikes, Maxxis, Globe, Osiris / Organizator: Freetime + friends / Media & PR: Cinty Ionescu / The Plan [[email protected] & 0722 88 11 72]
__________
Text: Cinty, Foto: Gloci / Babu



Mai multe poze: media/2005/SB.DIRTJAM.2


______
Autor: alexandra ionescu
 
Tag-uri
| Sibiu |
Evenimente in Urmatoarele 2 saptamani
Stiri
LMMJVSD
Anul anteriorMartie 2024 Anul urmator
    010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
 Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie
 
echipa dordeducaPrima pagină | Evenimente | Impresii | Foto | Stiri | Echipa | Parteneriate
Toate materialele de pe aceste pagini sunt scrise de noi pentru plăcerea cititorilor noștri. Avem totuși niște Condiții de utilizare.
despre noi
publicitate
parteneriate
echipa
contact
Cu scuzele de rigoare, dordeduca.ro e momentan în hibernare; posibil să revenim într-o formă nouă. ¯\_(ツ)_/¯ [Fb / Ig]